2009-04-08 17:34:21• hírek • Szatmar.ro

Repül a szövetségi kapitány és hat játékos

Áll a bál a cseh labdarúgó válogatott háza táján.

A cseh labdarúgó válogatott meglehetősen rosszul szerepel a világbajnoki selejtezők során, mivel jelenleg a 3. csoport negyedik helyét foglalja el, öt ponttal a listavezető Észak-Írország mögött.

A legutóbbi forduló egyik legnagyobb meglepetését is a csehek okozták azzal, hogy hazai pályán vereséget szenvedtek a szomszédos Szlovákia ellen. Ráadásul a találkozó után a csapat több alappillére is egy étteremben bulizott, kevés megbánást és szomorúságot tanúsítva.

Ez aztán végképp kiverte a biztosítékot a Cseh Labdarúgó Szövetségnél és azonnal menesztették a selejtezősorozat előtt kinevezett szövetségi kapitányt, Petr Radát.

Ám nem csak neki kellett mennie, kizárták ugyanis a válogatottból a mulatozó játékosokat. Tomas Újfalusi csapatkapitány (Atletico Madrid, 32 év, 67 válogatottság), Milan Baros (Galatasaray, 27/71), Martin Fenin (Frankfurt 22/9), Vaslav Sverkos (Socheaux, 25/5), Radoslav Kovac (West Ham 30/28) és Marek Matejovsky (Reading, 28/12) csak akkor léphetnek legközelebb pályára címeres mezben, amennyiben a leendő szövetségi kapitány megbocsát nekik.

Biztosan nem lép viszont pályára Újfalusi, aki szerdán bejelentette a visszavonulását a válogatottól. Hasonlón gondolkodik Marek Jankulovski, a Milan játékosa is, mivel az ő nevét is a mulatozók között említették, de aztán kiderült, ő nem vett részt a tivornyán.

Baros egy ideig elfelejtheti a válogatott mezét

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: